1, 2, 3, 4 ... så er du klar til bilferien

Hvis din sommerferie starter og slutter med en lang biltur, så har vi en nyttig tjekliste til dig. Se her, hvordan du og familien bliver klar til en god bilferie.

1 - Væsker

Det er ikke kun dig, der har brug for væske i sommervarmen. Så husk at tjekke, at olie, bremsevæske, kølervæske, sprinklervæske og evt. også aircondition er i orden inden den lange tur. Er du i tvivl, så kig ind på nærmeste Toyota værksted.

2 - Dæk

Se i dørrammerne, hvad dæktrykkene skal være, når bilen er lastet. Husk, at du ved punktering eller andre problemer har gratis vejhjælp i 48 europæiske lande, når du får serviceret din Toyota på autoriseret Toyota-værksted i Danmark.

3 - Papirer

Husk at medbringe registreringsattest sammen med rødt og grønt forsikringskort afhængig af, hvor ferien går hen.

4 - Bagage

Pak bagagen, så der ikke kan flyve løse genstande rundt i kabinen ved en eventuel katastrofeopbremsning. Bonustip: Skift sædeindstilling Når I skal køre langt, er det vigtigt at holde gang i blodomløbet. Husk at rykke lidt rundt i sædet og vippe med tæerne. Sørg også for at få rigeligt med væske - så skal I nemlig holde godt med toiletpauser, hvor I kan strække benene.