Åbent hus med 0 % i rente

Vi har kørt den variable rente helt i bund, så du kan få Danmarks Bedste Billån på din næste drømmebil! Kig forbi til Åbent hus den 9. & 10. sept. og oplev vores mange modeller.
Åbent hus september 2017, 0 procent variabel rente toyota ny bil
Konkurrencen på bilmarkedet i Danmark er benhård, og det kræver ofte nye måder at tilgå kunderne for at være blandt de bedst sælgende. Som noget helt nyt introducerer Toyota fra fredag den 1. september, som det første bilmærke nogensinde, finansiering af en bred vifte af fabriksnye biler med 0 % i rente.

Når vi slår dørene op til Åbent hus i weekenden 9. – 10. september, sker det med et historisk budskab fra salgsafdelingen. Her kan kunderne nemlig vælge mellem en bred vifte af fabriksnye bilmodeller og få købet finansieret med 0 % i variabel rente – altså helt rentefrit.

Det opsigtsvækkende budskab skal ses i lyset af et fortsat mere og mere konkurrencepræget bilmarked. Her kæmper bilmærkerne ofte om at kunne tilbyde deres produkter til den bedste pris og give kunderne mest værdi for pengene. Og Toyota holder sig bestemt ikke tilbage.

Ingen andre bilmærker har nogensinde før kunne tilbyde et så attraktivt billån, som det vi hos mfabiler tilbyder vores kunder ved åbent hus. Det er dog ikke første gang, at Toyota markerer sig ekstra stærkt inden for finansiering. Bilgigantens finansieringsselskab Toyota Finans har bl.a. tre gange i træk sikret sig titlen ”Bedst i test” af Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge og kan derfor bryste sig med at tilbyde Danmarks bedste billån.

Toyota Banker Bankerne

Noget af det, der bliver fremhævet ved Toyotas finansiering er en særdeles attraktiv rente og nogle af de laveste omkostninger – ikke bare i bilbranchen men også helt generelt. Det har medført budskaber på tv og i annoncer som fx ”Toyota banker bankerne”.

Benytter man sig af det attraktive 0 procent billån, er de eneste reelle udgifter kreditomkostningerne. Det betyder, at man fx kan få finansieret en fabriksny Toyota til fx 400.000 kr. og kun betale selve kreditomkostningerne på 10.720 kr., der altså vil være de eneste udgifter i lånets løbetid. Eneste krav for at kunne få det nye 0 procent billån er, at man kan kreditgodkendes og ikke står i RKI.

Med det nye 0 procent billån tager Toyota et nyt skridt i retning mod at kunne tilbyde danskerne det absolut bedste billån. Det attraktive tilbud gælder for alle lagerførte bilmodeller lige fra den mindste Toyota AYGO til den store Toyota RAV4 Hybrid, og den nye bil skal være indregistreret senest 31. oktober.

Også billig privatleasing

Går man ikke så meget op i at eje sin bil, kan privatleasing eventuelt være løsningen, hvis man ønsker sig en ny bil. Toyota tilbyder ved åbent hus en bred palette af interessante privatleasingtilbud med bl.a. AYGO x-play med pluspakke, der omfatter 15” alufælge og 7” multimedieskærm med bakkamera, for 1.795 kr. om måneden med 4.995 kr. i førstegangsydelse.

Den lidt større Toyota Yaris Premium med lækkert udstyr som fx alufælge, klimaanlæg, bakkamera og sikkerhedspakken Toyota Safety Sense med automatisk nødbremse fås fra 2.095 kr. om måneden, mens designperlen Toyota C-HR kan privatleases fra 3.095 kr. om måneden med 14.995 kr. i førstegangsydelse.

Der er altså alle mulige grunde til at lægge vejen forbi mfabiler til åbent hus weekenden 9. – 10. september. Vi har åbent lørdag og søndag kl. 11.00 - 16.00. Ses vi?

 

FAKTA
De eneste reelle omkostninger ved Toyotas nye rentefrie lån er selve kreditomkostningerne (panthaverdeklaration, stiftelsesprovision og dokumentgebyr). Det betyder, at man fx kan få finansieret en ny Toyota til 100.000 kr. og kun betale selve kreditomkostningerne på 10.720 kr. Ønsker man at finansiere en ny Toyota til fx 400.000 kr. vil eneste ekstra udgift i lånets løbetid stadig kun være de godt 10.000 kr. i kreditomkostninger. Eneste krav for at kunne få det nye 0 procent billån er, at man kan kreditgodkendes og ikke står i RKI.

Fra 1/9-2017 til 31/10-2017
Gennemsnitsberegning på fabriksny Toyota til 400.000 kr. (0% i variabel rente)
Pris: 400.000 kr. inkl. levering
Udbetaling 20%: 80.000 kr.
Samlede kreditomkostninger: 10.720 kr.
ÅOP: 0,82%
Tilbagebetales i alt ekskl. udbetaling: 330.720 kr.

Før
Gennemsnitsberegning på fabriksny Toyota til 400.000 kr. (Elitelån – 1,95%)
Pris: 400.000 kr. inkl. levering
Udbetaling 20%: 80.000 kr.
Samlede kreditomkostninger: 10.720 kr.
ÅOP: 2,81%
Tilbagebetales i alt ekskl. udbetaling: 358.116 kr.