Bilafgifterne er sat ned!

I den kommende weekend - den 30. september – 1. oktober holder vi ekstraordinært ÅBENT HUS, så du kan nå at score en AYGO inden den stiger i pris som følge af de nye bilafgifter.
nye bilafgifter billigere toyota hos mfabiler
Regeringen og Dansk Folkeparti er blevet enige om nye bilafgifter, der belønner hybridbiler. Faktisk er det muligt at spare op til 58.000 kr. på en Toyota hybridbil. Samtidig bliver mikrobilen Toyota AYGO som følge af de nye bilafgifter op til 7.000 kr. dyrere fra 3. oktober.

Usikkerheden om bilafgifterne er forbi.

Regeringen og Dansk Folkeparti er blevet enige om nye bilafgifter, der gør, at Toyotas hybridbiler falder markant i pris. Faktisk kan du spare op til 58.000 kr. på hybridbiler fra Toyota som følge af de nye bilafgifter.

En Toyota RAV4 Hybrid, der før kostede fra 420.000 kr., kan fremover fås fra 371.595 kr. – en besparelse på over 58.000 kr., mens hybridbilen Prius nu står til 351.573 kr. mod knap 410.000 kr. før. Også Danmarks to mest populære hybridbiler Yaris Hybrid og Auris Hybrid er faldet i pris med op til henholdsvis 19.000 kr. og 49.000 kr.

Stort set alle Toyota bilmodeller er faldet i pris

– hybridbilerne dog mest. Men for én model forholder det sig anderledes. Prisen på en af de bedst sælgende mikrobiler gennem tiden, Toyota AYGO, stiger nemlig fra 3. oktober, da nogle fradrag for brændstoføkonomi og sikkerhedsudstyr forsvinder med den nye aftale om bilafgifter.

Du skal derfor skynde dig, hvis du ønsker dig en AYGO med de nuværende lavere bilafgifter. For at få en ny AYGO til den laveste pris er kravet nemlig, at bilen skal indregistreres og leveres senest 2. oktober. AYGO koster i dag 89.995 kr. for en 5-dørs udgave, mens man kan sikre sig en udgave med elektrisk betjent foldetag for 99.995 kr. Fra 3. oktober vil disse biler stige i pris som følge af højere registreringsafgift.

nye-registreringsafgiftspriser-nybil-toyota-mfabiler.jpg
Se de nye priser på personbiler her


Slå til nu!

Er du lynhurtig, kan du altså sikre dig en AYGO – eller en anden fabriksny Toyota – med det mest attraktive tilbud på markedet lige nu, hvor Toyota tilbyder at finansiere dit billån med 0 procent i variabel rente – altså helt rentefrit.

Benytter du dig af det attraktive 0 procent billån, er de eneste reelle udgifter kreditomkostningerne. Det betyder, at du fx kan få finansieret en fabriksny Toyota hybridbil til fx 300.000 kr. og kun betale selve kreditomkostningerne på 10.720 kr., der vil være de eneste udgifter i lånets løbetid. Eneste krav for at kunne få 0 procent billånet er, at man kan kreditgodkendes og ikke står i RKI.

0 procent billån

Med det nye 0 procent billån tager Toyota et nyt skridt i retning mod at kunne tilbyde danskerne det absolut bedste billån. Det attraktive tilbud gælder for alle lagerførte bilmodeller lige fra den mindste Toyota AYGO til den store Toyota RAV4 Hybrid, og den nye bil skal være indregistreret senest 31. oktober.

Der er altså alle mulige grunde til at lægge vejen forbi det ekstraordinære åbent hus hos mfabiler i den kommende weekend. Vi holder åbent hus hos mfabiler i Odense M, Odense V*, Svendborg, Faaborg og Nyborg.

Så kom til ÅBENT HUS i den kommende weekend, den 30. september – 1. oktober

 

Desværre er der HCA Marathon omkring vores afdeling i Odense V søndag den 1. oktober, som derfor er nødt til at holde lukket om søndagen. Men, så er der jo vores 4 andre afdelinger du kan komme til :-)