Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår fra mfabiler, autoriseret toyota bilforhandler fyn
Julen står for døren og inden længe er det den 24. december. Vi vil derfor ønske jer alle en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.
Året er ved at lakke mod enden, og vi skal til at forberede os på at byde et nyt og spændende år velkommen. 2017 har virkelig vist sig at være et spændende år – med mange nye og flotte biler...

Toyota C-HR

Vi startede 2017 med en helt ny model - den tjekkede og tidløse Toyota C-HR, som er designet til mennesker, der vil leve livet fuldt ud. Til mennesker som forventer en bil, der kan følge med.

Uanset om du kører gennem byens tætte trafik eller sætter kursen ud i det blå, så byder Toyota C-HR på en uanstrengt og unik køreoplevelse.

Forestil dig, at du kører i en sportslig hatchback, men komforten minder mere om en eksklusiv SUV. Vores ambition med Toyota C-HR er maksimal køreglæde, ligegyldigt hvor vejen fører hen, og hvor mange sving du skal igennem. Toyota C-HR er en inspirerende crossover. Skabt af – og beregnet til – mennesker, der elsker at køre bil. Hvis du ikke allerede har prøvet en tur, vil vi gerne invitere dig til at kigge forbi og opleve den.

Nye bilsafgifter

I 2017 var der en periode med stor usikkerhed omkring bilafgifterne, som skulle ændres. Regeringen og Dansk Folkeparti var længe om at blive enige om de nye bilafgifter, men fra den 3. oktober kendte vi endelig til de nye regler.  Ændringen af registreringsafgiften på personbiler belønnede hybridbiler og betød, at alle Toyotas hybridbiler faldt i pris.

Toyota HYBRID

I 2017 kan vi se tilbage på et rigtigt godt HYBRID-år, hvor flere og flere har valgt at skifte over til en hybridbil. I dag har over 10 millioner mennesker valgt Toyota Hybrid, og Toyota er verdens førende på hybridbiler og -teknologi. Faktisk er hver tredje solgte Toyota i Danmark i år en hybridbil. Alle der vælger Toyota Hybrid, vælger bevidst eller ubevidst en bedre fremtid.

aabningstider-julen2016.jpg

Alle vores afdelinger holder lukket i dagene mellem jul og nytår. Dette er gældende for både salg, værksted og lager. Det vil sige, at vi har lukket fra lørdag den 23. december 2017 til og med mandag den 1. januar.

I tilfælde af akut behov, kan du kontakte Toyota Eurocare Vejhjælp på tlf: 80 60 66 68, som vil hjælpe dig videre.

Rigtig glædelig jul og godt nytår fra alle hos mfabiler

Vi glæder os til at se jer i det nye år, hvor vi er tilbage igen tirsdag den 2. januar 2018 - med et nyt år, som byder på mange spændende nyheder ...

Åbent hus den 6. –7. januar 2018

Som det allerførste i 2017 skyder vi nytåret i gang med Åbent hus i weekenden den 6. –7. januar 2018 i alle vores fem afdelinger på Fyn. Her kan du bl.a. komme og få en gratis og uforpligtende prøvetur i vores lækre miljørigtige hybridbiler  eller hvad med den prangende C-HR?

Vi glæder os til at se dig til åbent hus i weekenden den 6. - 7. januar 2018.