Jobansøgning

Prisvindende og topsolid teamplayer søger nye veje. Kontakt mig og VIND tur for to til rally i Spanien.
Toyota Proace - Årets varebil i Danmark
Jeg søger hermed en stilling i dit firma. Og lader du mig kigge forbi, så du og kollegerne kan møde mig i virkeligheden, kan du vinde en tur for to til rally i Spanien. Se vedlagte.

Rummelig og stærk

Jeg er rummelig, har brede skuldre og kan transportere gods, der er op til 4 meter langt. Du kan laste mig med 1.400 kg, trække en an-hænger, der vejer op til 2.500 kg – og alligevel køre hele 18,9 km/l.

Nærmest ingen sygedage

Fra 2.195 kr./md.* er jeg din –  inkl. forsikring samt service og repa-rationsaftale. Jeg er yderst sjældent syg, og nogen ville nok beskrive mig som én, der er 112% i orden. Men bliver jeg syg, kan du være helt tryg. For jeg er i gode hænder: Toyotas værksteder og teknikere, som 15 år i træk er blevet kåret til Danmarks bedste i FDM og Loyalty Groups kundetilfredshedsundersøgelse AutoIndex.

Behageligt selskab og en go’ kammerat

Jeg gør, hvad jeg kan for at hjælpe mine kolleger og er udstyret med både aircondition, fartpilot, sædevarme, 4 airbags og håndfri mobil via Bluetooth®. Alt sammen noget, der gør arbejdsdagen mere behagelig.

Ansæt Årets medarbejder 2017

Jeg er ikke typen, der fører sig frem. Men jeg blev kåret til Årets Varebil i Danmark i år. Så med de ambitioner og den kvalitet dit firma er kendt for, er der vel ingen grund til at sigte lavere?
Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Venlig hilsen
Den nye Toyota PROACE

Her er mit CV

 

Skærmbillede 2017-07-05 kl. 11.44.03.png

Udmærkelse

Årets varebil i Danmark 2017
”Toyota PROACE er unik i den mest kompakte udgave, som er let at manøvrere rundt i byen og stadig kan laste langt over et ton. Samtidig er det muligt at tilkøbe de nyeste sikkerhedssystemer, hvilket klart er en overve-jelse værd,” siger motorjournalist Carsten Teiner, der var med i juryen ved kåringen af Årets Varebil og har arbej-det med varebiler i næsten 40 år.
15 år i træk  nr. 1 på Autoindex*
Toyota-ejerne er for 15. år i træk landets mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstederne.
*(Kilde: FDM og loyaltygroup’s kundetilfredshedsundersøgelse 2017)