Nye bilafgifter ... hvad nu?

Hvad betyder ændringen af registreringsafgiften? Hvornår træder de nye priser i kraft? Gælder afgiftsnedsættelsen alle biler?
Ny registreringsafgift på nye biler,  hør om afgiftsnedsættelsen på biler hos mfabiler autoriseret toyota bilforhandler
Den nye finanslovsaftale betyder en del spørgsmål om, hvad det betyder for køb af en ny bil. Vi håber at nedenstående vil hjælpe dig på vej.

Hvad koster en Toyota?

Hele nedsættelse af registreringsafgiften kommer Toyota-kunderne til gode med det samme. Vi har nedsat priserne på Toyota personbiler, så det svarer til nedsættelsen af registreringsafgiften, ligesom prisen for enkelte modeller stiger som følge af de nye bilafgifter.

nye-registreringsafgiftspriser-nybil-toyota-mfabiler.jpg
Se de nye priser på personbiler her


Hvornår kan jeg købe en bil til den nye pris?

De nye bilpriser er gældende fra 3. oktober 2017. Du kan dog allerede nu købe ny bil og få den leveret efter den 3. oktober til den eventuelt lavere pris som følge af nedsat registreringsafgift.

Ønsker du at købe en Toyota-model, der vil stige i pris, skal du have den leveret inden 3. oktober 2017, for at undgå at betale den højere registreringsafgift.

Gælder afgiftsnedsættelsen på alle biler?

Ændringen af registreringsafgiften gælder primært personbiler, men varebiler bliver også berørt på flere af de samme fradrag og tillæg i registreringsafgiften for sikkerhedsudstyr som personbilerne, ligesom de mindre varebiler får fradrag og tillæg for brændstoføkonomi efter de samme regler som personbiler.

Registreringsafgiften er for en stor del af personbilerne nedsat, men nogle enkelte bilmodeller vil opleve en lidt højere registreringsafgift. Der beregnes fremover 85% afgift af den del af personbilens pris inden afgift, der ligger under 185.000 kr. Afgiften vil fortsat være 150% af den del af personbilens pris inden afgift, der ligger over 185.000 kr. Samtidig er der også blevet ændret i sikkerhedsfradrag og i fradrag og tillæg for bilens brændstoføkonomi.

Jeg har allerede bestilt en ny Toyota.

Hvis du bestilte en ny Toyota hos os inden ændringen af den nye registreringsafgift, men er bilen endnu ikke indregistreret, så er der ikke betalt registreringsafgift.
Så kontakt os hurtigst muligt, for at høre om betydningen af den nedsatte registreringsafgift og for at få den nøjagtige pris på din nye bil.

Er der ændringer vedr. varebilspriser?

Alle priser og kampagner for varebiler er stadig gældende. Registreringsafgiften på biler på gule plader vil også blive berørt – dog kun i mindre grad. Det er dog endnu uvist hvor meget.

Vil du vide mere?

Vi håber, at du har fået svar på dine spørgsmål og afklaring på, hvad den nye finanslovsaftale betyder for dit bilkøb - men... du er selvfølgelig altid velkommen til at komme ind til en af vores fem afdelinger og spørge løs ;-)