PAVA Svendborg inviterer til Åbent Hus

Svendborg Pava Center åbent hus, vind gavekort til brændstof hos circle k
Der er mulighed for at vinde gavekort til brændstof på Circle K og blive klogere på, hvorfor det danske vejr er PAVA værd, når Svendborg PAVA-center holder Åbent Hus i weekenden d. 10. – 11. marts fra kl. 10.00-15.00.
Vil du passe godt på din bil og forlænge dens levetid, er det en god idé at få en undervognsbehandling nu – foråret er nemlig den perfekte årstid for rustbeskyttelse.

Vi arbejder på højtryk for at gøre danskernes biler mere værd

Danske biler er særligt udsatte, når det gælder rust. Det skyldes vores omskiftelige klima, som forårsager fugt i bilens hulrum – og beskyttes den ikke i tide, bliver det til rust. Men PAVA arbejder på højtryk for, at danskernes biler skal holde værdien. Kærlighed skal rustbeskyttes, og der er også hjælp til dig og din bil hos os i Svendborg PAVA-Center

Rust er et problem for alle biler

Ud over at beskytte selve karosseriet mod det barske danske klima og de massive mængder vejsalt får rustbeskyttelsen også komponenter som bremserør, fjederben og bærearme til at holde længere. Nye biler ruster fra dag ét, så det er en god idé at få en undervognsbehandling så tidligt i bilens levetid som muligt, ligegyldigt hvilken biltype du har. Så kom ned i Svendborg PAVA-Center og få et gratis rusttjek.

VIND brændstof til Circle K

Der er mange gode grunde til at lægge vejen forbi PAVA i Svendborg den 10. eller 11. marts. Udover at du får masser af gode råd om rustbeskyttelse, har du også mulighed for at vinde brændstof fra Circle K. PAVA udlodder nemlig 5 GAVEKORT på 2.000 kroner i hele landet. Det er blot at kigge forbi og udfylde kuponen – så er du med i lodtrækningen.

Så kør ind til PAVA og bed om bedre VÆRD.  

 

PAVA er Danmarks største rustbeskyttelseskæde. Vi har en bred vifte af produkter til rustbeskyttelse og undervognsbehandling af alle biltyper – store som små, nye som ældre. Hos PAVA har vi mere end 40 års erfaring, og vi leverer rustbeskyttelse af højeste kvalitet. Læs mere på pava.dk