Aygo - mere sjov i gaden

AYGO er gennemført fra ende til anden. Fra det x-formede frontgitter og de fede LED-lygter til de sporty tagspoilere og de kurvede baglygter. Der er masser af muligheder og fede features, du selv kan vælge imellem. Kun fantasien sætter grænser for din kreativitet!
Toyota Aygo - mere sjov i gaden
Mange biler ligner hinanden, men Aygo er IKKE en af dem. Med AYGOs friske, livlige design kan du nu virkelig skille dig ud. Vi har udviklet et nyt, frækt front-x, dramatiske, og så alligevel legende linjer, og et dristigt bølgende tag for at give dig fem forskellige personligheder at vælge ud fra.

Skil dig ud fra mængden

Med Aygos markante design, kan du virkelig skille dig ud fra mængden. Et stort X præger den nynamiske front, hvorfra skarpe linjer strækker sig langs bilen. Den nye Aygo giver dig valget mellem fem stærke personligheder: x, x-play, x-cite, x-clusiv og x-wave.

Design din egen Aygo

Vis hvem du er og vælg mellem 2 udvendige udstyrspakker til x-paly: OUTstand-pakken består af farvet x i fronten, x-forlængere, sidelister og tag i kontrastfarve. OUTglow-pakken består af mere diskrete kombinationer, hvor du kan tilføje Red Pop eller Shiny Silver front og bagkofanger samt sidelister (plus muligheden for Red Pop tag). Det er let og sjovt at gøre din Aygo personlig.

Kompakt - men rummelig

Toyotas ingeniører har vist magiske evner i udviklingen af Aygo. Den er kompakt i det ydre, men indvendigt byder den på en rummelig kabine med plads til fire og god bagageplads. Aygos nye undervogn og affjedring giver kørekomfoften et betydeligt løft. Med en vendediameter på kun 4,8 meter kræver den ikke meget plads og er på hjemmebane i byens tætte trafik.

Aygo gør det sjovt at køre bil

Toyotas prisbelønnede 3-cylindrede 1.0-liters VVT-i benzinmotor har været en tur i fitnesscenteret hos vores ingeniører. Resultatet er flere hestekræfter kombineret med lavere CO2-udslip og brændstofforbrug, så den nye Aygo er endnu billigere i forbrug.

Oplev selv den nye Aygo

Har du lyst til at høre mere om den nye Aygo og opleve den lille frække bil på vejen, så kontakt mfabiler i Odense V, Odense M, Svendborg, Faaborg eller Nyborg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.