Toyota bilforsikring

Små priser til de små biler ... også til de store
Få flere fordele med Toyota bilforsikring hos mfabiler, Toyota bilforhandler Fyn
Ved køb af ny Toyota kan du nu tegne en ekstra favorabel forsikring med indbyggede fordele, du ellers må kigge langt efter:

Maskinskadedækning

Dækker pludselige og uforudsete mekaniske eller elektriske skader på din bil inden for seks år regnet fra bilens første indregistreringsdato (dog maks. 100.000 km). Dækker fx motor, gearkasse og aircondition, hvis de mod forventning skulle bryde sammen. Alle reparationer, der er omfattet af dækningen, skal foretages på et autoriseret Toyota-værksted.

Udvidet nyværdierstatning

Sikrer, at du får udbetalt bilens nypris, hvis den bliver totalskadet inden for de første to år (maks. 40.000 km).

Førerpladsdækning

Dækker skade på føreren af bilen, der ellers ikke vil blive dækket af en almindelig bilforsikring ved solouheld. Forsikringen dækker efter erstatningsansvarsloven. Dvs., at du kan få dækket varigt mén, tab af erhvervsevne, svie og smerte mv.

Autoriseret Toyota-værksted

Altid mulighed for at få bilen repareret på autoriseret Toyota-værksted med originale reservedele. Det er vigtigt at få din Toyota opbygget efter fabrikkens forskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien.

På et autoriseret Toyota-værksted har vi specialuddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens forskrifter. De kender din bil ned til den mindste lille punktsvejsning og ved lige præcis, hvor der må skæres i karrosseriet. Og ikke mindst, hvor der ikke må skæres. Det er den viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Toyota er i akkurat lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før. Du kan se og høre mere om alle fordelene ved det autoriserede Toyotaværksted på toyota-service.dk

Flere fordele:

  • Lånebil i reparationstiden (i forbindelse med kaskoskader)
  • Kort reparationstid, da vi kender bilen og har hurtig adgang til alle reservedele
  • Mulighed for elitebilsstatus efter 3 års skadefri kørsel, dog min. alder 25 år
  • Tre års garanti på forsikringsreparationer
  • Vask og støvsugning af bilen efter reparation
  • Mulighed for forsikring ved køb af brugt (maks. 6 år gammel) Toyota.
    Kræver blot, at køber er fyldt 30 år