Den nye Proace - En varebil til ethvert behov

Med en imponerende kapacitet er den nye Toyota Proace klar til at rumme enhver udfordring. Din arbejdsdag bliver behagelig, med ergonomiske sæder og god plads til 3 velvoksne håndværkere.
Ny Toyota Prius varevogn hos mfabiler, autoriseret toyota bilforhandler Fyn
Den komfortable kabine, de praktiske kontormuligheder og den bekvemme adgang til varerummet, gør Toyota Proace til en pålidelig og effektiv arbejdspartner.

Den nye Toyota Proace er designet med fokus på dig og dit arbejde. Derfor er køreoplevelsen så komfortabel, og derfor er indretningen så praktisk og fleksibel. Det brede modelprogram betyder, at du kan sammensætte din Proace, så den passer lige præcis til dit behov.

Toyota Proace har lasteevne op til 1.200 kg og påhængsvognsvægt op til 2.000 kg.

toyota-proace-varebil-mfabiler-bilforhandler-fyn-bilbagende.jpg

Bagklappen åbner op til 180°

toyota-proace-varebil-mfabiler-bilforhandler-fyn-billast.jpg

Proace giver dig valget mellem fire kraftfulde dieselmotorer i kombination med 5- eller 6-trins manuel gearkasse eller 6-trins automatgear. Alle motorer byder på lavt brændstofforbrug og CO2-udledning uden at gå på kompromis med kraftfuld ydelse.

Det brede motorprogram betyder, at der også er en løsning, der passer perfekt til dit behov. Til bykørsel og nærtransport er 1,6 liters motoren velegnet, mens 2.0 liters motoren passer perfekt til lange strækninger og tunge opgaver.

toyota-proace-varebil-mfabiler-bilforhandler-fyn-interioer.jpg

Oplev selv den nye Proace

Har du lyst til at høre mere om den nye ProAce og opleve den rummelige varebil på vejen, så kontakt mfabiler i Odense V, Odense M, Svendborg, Faaborg eller Nyborg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.