Rav4 - tro mod originalen

RAV4 har altid kørt sine egne veje – og de behøver ikke at være asfalterede. Den unikke off roader byder på AWD (All Wheel Drive) med høj kørekomfort og stilsikkert design. Hertil kommer en lang række opdateringer, men RAV4 er stadig sig selv – og tro mod originalen.
Toyota Rav4 hos mfabiler, autoriseret toyota bilforhandler fyn
Den nye RAV4 løfter sig stilsikkert over det ordinære med et design, der både er moderne og tidløst.

Læg hænderne på rattet og glæd dig til en sikker og inspirerende køreoplevelse uanset terræn. RAV4 er udstyret med Toyotas innovative IDD-system (Integrated Dynamic Drive), som giver overbevisende vejgreb og stabilitet på alle typer underlag og i al slags vejr. Verden er fuld af eventyr og udfordringer, og du kan roligt opsøge dem, for RAV4 er på hjemmebane overalt.

Nye eventyr lige om hjørnet

Nu får køreglæden endnu en dimension. Du kan vælge Sport mode, som strammer bilens opsætning og skærper dens køredynamik. Det sker ved en justering af speederrespons, gearskift og styring samt trækkraftfordeling mellem forhjul og baghjul, så hele køreoplevelsen bliver mere sportslig.

Designet til store oplevelser

Når du kører RAV4, har du en verden af muligheder foran dig. Og bag dig har du et af klassens største bagagerum med god plads til fx fritidsudstyr. Lav læssehøjde og elektrisk bagklap med positionshukommelse gør det nemt at få dine ting ind og ud af bagagerummet.

Her er din komfortzone

Høj kørekomfort og lavt støjniveau. Det er første indtryk bag rattet af RAV4. Derudover vil du sætte pris på den store og fl eksible kabine med god plads til fem voksne og klassens bedste rummelighed for bagsædepassagerer. Det innovative sædesystem giver mange indretningsmuligheder, som suppleres af praktiske opbevaringsrum til personlige småting. Behagelige materialer og lækker fi nish bekræfter oplevelsen af en eksklusiv SUV.

Ergonomisk design og avanceret teknologi

RAV4 er designet til at opfylde høje krav og store forventninger. De ergonomisk formede forsæder indbyder til dynamisk kørsel. Derudover har du en lang række avancerede teknologier lige ved hånden som fx Toyota Touch 2 multimediesystem med integreret bakkamera, usb- og aux-indgange, Stop & Start-System samt hjælpesystemer som Downhill Assist Control.

Sikkerheden selv

RAV4 er et par skridt foran med proaktive sikkerhedssystemer, der kan forudse kritiske situationer. Syv airbags, ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling, stabilitetssystem (VSC) og meget mere er standard.

Blind Spot Monitor (BSM)
BSM-systemet gør det mere sikkert at skifte vognbane i byens tætte trafi k. Hvis sensorerne registrerer et køretøj i din blinde vinkel, vil en indikator tænde i det pågældende sidespejl. Hvis du blinker og forbereder et vognbaneskift, og der er et køretøj i din blinde vinkel, vil du også blive advaret(fås kun til T4).

RCTA-system (Rear Cross Traffic Alert)
Ved bakning ud fra en parkeringsplads, vil RCTAsystemets mikrobølgeradar opdage andre køretøjer, der måtte befi nde sig i “det blinde område”.

Det avancerede IDD-system (Integrated Dynamic Drive System) optimerer vejgreb og køreegenskaber på alle typer underlag og i al slags vejr. 40 fi ntfølende sensorer registrerer de aktuelle køreforhold, og hjælper føreren ved at koordinere AWD-systemet (All Wheel Drive) med bilens stabilitetssystem (VSC).

Oplev selv Rav4

Har du lyst til at høre mere om Rav4 og opleve den konfortable og støjsvage bil på vejen, så kontakt mfabiler i Odense VOdense MSvendborgFaaborg eller NyborgVi glæder os til at byde dig velkommen.