VIND gaven til farmand

Kalenderen nærmer sig den 5. juni... og så er det jo FARS DAG. Så, nu skal du igen på jagt efter den perfekte gave til din far. Er du træt af at købe de sædvanlige kedelige sorte sokker til farmand? Så kan vi hjælpe dig.
Vind gaven til farsdag
Vi har fundet den helt perfekte gave til din farmand - du kan endda blive den heldige VINDER af gaven :)

VIND Gaven til din far

Vi vil så gerne hjælpe dig med at købe den perfekte gave til din far. Derfor har vi fundet dette smarte trådløse stegetermometer. Du kan købe stegetermometeret i vores Odense M afdeling til spot pris: 279 kr. (vejledene pris: 499 kr.)

Samtidig har vi lavet en farsdags-konkurrence på Facebook, hvor vi udloder et stegetermometer til en heldig vinder. Det eneste du skal gøre er at like opslaget på Facebook og gerne skrive hvorfor det lige er din far der skal have gaven.

Vi trækker en vinder blandt alle deltagere i uge 22 - måske blir det DIG der VINDER :-)

Hvis du bliver den heldige vinder og du allerede har købt stegetermometeret hos os, så refunderer vi selvfølgelig beløbet til dig - så du skal endelig ikke vente med at købe det :-)

grillngo3.jpeg

Grill'n'Go Trådløst stegetermomenter

Genialt redskab til grill-entusiasten
Nyudviklet stegetermometer i eksklusivt design. Indstil kødtypen og Grill'n'Go foreslår selv en sluttemperatur. Alamerer ved ønsket temperatur på både enheden og på din Smartphone (eller tablet). Ønsket temperatur kan også indstilles manuelt.

  • Grill ’n’ Go er et trådløst stegetermometer, som anvender nyeste batteribesparende Bluetooth Smart 4.0
  • Omdan din mobil eller tablet til et stegetermometer med temperaturskala fra 0-240 grader
  • Download den medfølgende app fra Apples app-store eller Google Play
  • Trådløs rækkevidde op til 30 meter i åbent terræn
  • Virker også som alm. stegetermometer

 


find-os-facebook.png

Konkurrencen på Facebook kører i uge 20 til og med uge 22. Det vil sige, at i uge 22 trækker vi en heldig vinder af gaven til farmand, som kan afhentes hos mfabiler i Odense M. Navnet på vinderen offentliggøres her på siden samt på facebook.

Bemærk: Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook.

Stegetermometeret kan købes så længe lager haves -  i vores afdeling i Odense M - du skal bare kontakte Martin og bestille stegetermometeret hos ham på Tel: 63 10 01 69 eller mail: mbf@mfabiler.dk