Vind en gaveboks til bio

Vind gaveboks til biograftur for 2 personer
Kunne du tænke dig at vinde en tur i biografen for 2 personer?
Vi har 5 gavebokse til en tur i biografen for 2 personer, som vi forærer til 5 heldige vindere.

VIND GAVEBOKS TIL BIO

Det eneste du skal gøre, for at deltage i lodtrækningen om disse 5 skønne gavebokse til biografen er:

✔️ Gå ind på vores Facebook side: www.facebook.com/mfabiler

✔️ Find opslaget hvor der står VIND GAVEBOKS TIL BIO

✔️ Udfyld spørgeskemaet (link i opslag)

✔️ Så er du med i konkurrencen*

Vi trækker de 5 heldige vindere tirsdag den 27/2-2018.

Hvorfor et spørgeskema?

Hos Mogens Frederiksen Automobiler ønsker vi at højne kvaliteten af vores arbejde og vores kommunikation til jer. Derfor gennemfører vi i uge 8 en undersøgelse, og som tak for hjælpen vil vi gerne give dig muligheden for at vinde en tur i biografen for to personer hos Cinemaxx

Mød os i Rosengårdscentret

I hele uge 8 (den 19/2 - den 25/2) kan du komme helt tæt på vores fantastiske Toyota RAV4 Hybrid i Rosengårdscentret. Du finder den ved Føtex i Blå Gade.

Hvis du gerne vil høre mere om den lækre Rav4, Hybrid eller bare om Toyota, så kan du i samme uge møde os ved siden af den lækre RAV4. Vi står der mandag, onsdag og fredag fra kl. 12-15. Så kan vi også fortælle om alle fordelene ved at vælge en hybridbil, ligsom vi også er behjælpelige med deltagelse i konkurrencen.

*Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, godkendt eller forbundet med Facebook. De oplysninger du giver, vil kun blive brugt til lodtrækning og henvendelse i forbindelse med udlevering af præmie.