VIND: en lækker vinterpakke til din bil

Ho, ho, ho ...Vores søde, rare julemand har den tredje advents præmie klar. Du kan blive den heldige vinder af en vinterpakke til din bil. Se hvordan du deltager længere nede.

Glædelig 3. søndag i advent!

Vil du gerne passe godt på din bil og samtidig gøre det lidt nemt for dig selv? Så er denne præmie lige noget for dig ;-) Bliver du den heldige vinder af præmien den tredje søndag i advent, vinder du en lækker vinterpakke til bilen.

Vinterpakken indeholder:

kvik-plus-serviceeftersyn-tjek.png

Et sæt gummimåtter (2 for og 2 bag), som beskytter gulvet mod sne, snavs og mudder.

kvik-plus-serviceeftersyn-tjek.pngEn isskaber handske, så du ikke får kolde fingre, når du fjerne is og sne på bilen.

kvik-plus-serviceeftersyn-tjek.pngEt sikkerhedssæt, med advarselstrekant, varmetæppe, sikkerhedsvest, diverse forbindinger, plastre mm.

Isfjerner, en hurkvik-plus-serviceeftersyn-tjek.pngtigvirkende spray, der fjerner is og frost fra ruder og spejle.

kvik-plus-serviceeftersyn-tjek.pngSilicone stift, som holder gummilisterne på bilen bløde og smidige og hindrer fastfrysning om vinteren.

kvik-plus-serviceeftersyn-tjek.pngEn antidugklud, der sørger for klart udsyn gennem forruden.

Sådan deltager du i adventskonkurrencerne

Hver mandag i december måned kommer vores julemand frem på vores facebookside med en adventspakke. For at være med i konkurrencen, skal du blot gå ind på mfabiler på Facebook og efterlade en adventshilsen i kommentarfeltet ved julemanden. Vi trækker en vinder den efterfølgende mandag.

Søndag den 17. december er det 3. søndag i advent og det fejrer vi med at forære ovenstående lækre vinterpakke væk. Vi trækker en heldig vinder af Vinterpakken mandag den 18. december. Navnet på vinderen offentliggøres på facebook.

Husk at følge mfabiler på Facebook, hvis du har lyst.

 

Bemærk: Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook.