Yaris hitter i fynske kommuner

Hos Mogens Frederiksen Automobiler har vi nu leveret over 300 Toyota Yaris til de fynske kommuner, hvor vi har vundet en række større udbud.
Toyota Yaris hitter i fynske kommuner, mfabiler vinder udbud salg af kommunebiler fyn
Bor du på Fyn, er der en stor chance for, at du har set Toyota Yaris med kommunelogoer køre rundt ude på vejene.

For siden foråret 2014 har Mogens Frederiksen Automobiler vundet en række udbud i syv fynske kommuner: Odense, Nordfyn, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nyborg, Langeland og Svendborg. Alt i alt har vi indtil videre leveret 311 biler.

"Vi er underlagt strenge krav og er i hård konkurrence med andre bilfirmaer, når kommunerne laver udbudsrunder. Så vi er naturligvis glade og tilfredse med, at vi have vundet så mange udbud" fortæller Morten Bang, salgskonsulent hos Mogens Frederiksen Automobiler i Odense M.

morten-bang--salgskonsulent-mfabiler-kommunebiler.jpg


Morten Bang har selv i løbet af de sidste år stået for salget af bilerne til kommunerne, herunder en kæmpeordre på 141 Toyota Yaris Hybrid til Faaborg-Midtfyn kommune i foråret.

"Vi har leveret cirka halvdelen af bilerne med hybridmotor, der kører både på strøm og benzin, og som forurener mindre end konventionelle benzin- eller dieselbiler" fortæller han og uddyber:

"Det er mit indtryk, at vi har stået stærkt i udbuddene, fordi det er vigtigt for kommunerne at sikre en fornuftig driftsøkonomi, og fordi der samtidig er høje krav til udstyr og miljøvenlighed".

Udover de fynske kommuner har flere andre danske kommuner også købt Toyota Yaris. Mange af dem har ligesom Faaborg-Midtfyn Kommune også købt Toyota Yaris i den miljøvenlige hybridudgave.