Lad os hjælpe dig med dine dæk

Har du brug for ekstra plads i garagen, kælderen eller skuret og vil du gerne slippe for besværet med at skifte dæk på din bil hver evig eneste sommer og vinter?
Dækservice hos mfabiler.dk, hjulskift, afbalancering, opbevaring af hjul og dæk
Så lad os os skifte dækkene for dig og opbevare dine dæk på et af vores dækhoteller. Vi har dækhotel i alle vores fem afdelinger på Fyn.

Dækhotel

Uanset om du bor i hus eller lejlighed, så er det rart at slippe for bøvlet med transport og opbevaring af dine hjul. Vi opbevarer dine hjul under optimale forhold med den rette temperatur og ingen sollys på vores dækhotel. Det eneste du skal gøre, når dækkene skal monteres, er at kigge forbi og nyde en kop kaffe og dagens avis - så klarer vi resten.

Når vi monterer hjulene på din bil, tjekker vi naturligvis også dækkenes tilstand og dæktryk.

Trænger din bil til nye dæk?

Vi tjekker dine dæk for slid og skader. Husk at nedslidte dæk er meget farlige for din og andres sikkerhed.

Vores udvalg af nye sommerdæk gør det muligt for dig at køre sikrere på vejene, når temperaturerne bevæger sig over 7 grader. Der er designet og testet til at have et stærkt grib, når der er høje temperaturer. De reducerer desuden benzinforbruget og lydniveauet.

Vi anbefaler dækskift til sommerdæk i marts/april måned og skift til vinterdæk i oktober/november. Det kommer naturligvis altid an på vejret.

Er dine dæk slidt?

For- og bagdæk slides oftest forskelligt, og det er derfor en god ide at bytte om på for- og bagdæk, så sliddet udlignes. På den måde holder dækkene væsentligt længere. Et reglmæssigt dækskift sikrer, at dækkene slides mere ens, og man kan derfor skifte alle fire dæk på en gang frem for ad to omgange.

Er tiden inde til at få skiftet til sommerdæk eller vinterdæk?

Lad os skifte dine dæk

Vi er altid klar på et af vores værksteder til at hjælpe dig med at skifte dine dæk - uanset hvilket mærke du har. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er tid til dækskift, så rådgiver vi dig gerne. Står du overfor et dækskift af alle fire dæk, rådgiver vi dig naturligvis omkring, hvilke nye dæk du skal vælge til din bil.

Afbalancering af hjul

Hvis rattet ryster, når du kører over en vis hastighed, kan det være tegn på, at dine hjul ikke er afbalanceret korrekt eller er ude af balance. Dette kan nemt ske hvis man rammer en kantsten eller kører ned i et større hul på vejen. Gør du ikke noget ved det, kan det påvirke:

• Vejgreb og køreegenskaber
• Brændstoføkonomi
• Ophængs- og ratdele
• Slid på dækkene

Afbalanceringen af hjulene bør kontrolleres ved de første tegn på vibrationer. Samtidig bør dine hjul altid afbalanceres, når der er blevet monteret nye dæk samt efter lapning af dækkene.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine dæk