Vi tager ansvar for miljøet

Overholdelse af gældende lovgivning og andre miljømæssige krav inden for bilbranchen, er grundlaget for vores miljømæssige ambition.
DS Certificering med iso14001 hos mfabiler.dk, autorisret toyota og hyundai forhandler
Vi arbejder målrettet mod at mindske miljøbelastningen igennem hele forløbet og udbygge harmonien mellem industri, klima, miljø og mennesker og dermed sikre biler der giver køreglæde, med respekt for miljøet.

Miljøet er alles ansvar

Derfor har vi valgt ISO 14001 miljøcertificeringen, som tager hånd om alt fra det daglige forbrug af kemi over arbejdspladsvurdering samt energiforbrug og meget andet.
Vi ser det som en forpligtelse, vedholdende at forebygge og minimere negative miljømæssige påvirkninger og sikre naturressourcerne.

Vi er forudseende med hensyn til, hvordan vores aktiviteter vil kunne påvirke miljøet og baserer beslutninger på tilgængelige relevante kendsgerninger.

Vi sælger en vare, der påvirker miljøet i et særligt stort omfang, men arbejder målrettet på at at minimere de påvirkninger ved omhyggeligt at optimere forbrænding i forhold til ydelse.

Vi undgår miljøskadelige materialer og arbejdsmetoder hvis der findes egnede alternativer og engagerer os ikke i aktiviteter, der indebærer uacceptable miljømæssige eller sociale risici.

Vi bestræber os på at afdække sådanne risici på et så tidligt tidspunkt som muligt for at kunne træffe relevante beslutninger og fremme passende forholdsregler.

Kom ind i en af vores afdelinger og se udvalget af miljøvenlige biler - det er helt uforpligtende.